Legături utile/Camera de relaxare

Organizatii europene pentru consiliere

Euroguidance
Eures
Ploteus
Eurodesk
Europass

 

Joburi

MyJob

Ejobs

jooble.com.ro

neuvoo.ro

jobsora.com
 
www.devjob.ro

 

Altele

Ifuture
anpcdefp.ro

 

CAMERA DE RELAXARE

Vino oricând simți nevoia

Îți propunem să te alături CCOC într-o ședință de relaxare în propria ta casă.

Nu este necesară înscrierea și nici un angajament.

Tehnicile de relaxare sunt întotdeauna la dispoziția noastră, sub formă de meditații sau practici simple de relaxare de zi cu zi (mindful.org).

Ia-ți un pic de timp pentru tine, alege o poziție confortabilă folosește linkul nostru sau altă muzică relaxantă, care să se audă încet pe fundal și simțeți corpul. Încearcă să renunți la gândurile obișnuite. Concentrează-ți atenția mai întâi asupra camerei în care esti. Apoi, mută-ți atenția spre interior. Încearcă să observi senzațiile fizice pe care le experimentezi. Pe măsură ce simți senzațiile, recunoaște-le existența înainte de a trece mai departe în mod natural. Dacă descoperi emoții, recunoaște-le și creează spațiu pentru ele. Apoi încearcă să fii un observator al sentimentelor și gândurilor proprii. Ce spun ele?.

Acest exercițiu poate fi continuat atât timp cât dorești și te va ajuta să te relaxezi și să fii un mai bun observator al tău. La început este mai greu, deoarece adesea suntem înclinați în mod obișnuit să reacționăm și să ne identificăm prea mult cu sentimentele noastre și nu să le privim de la ,,distanță”.

Scopul exercițiului este pe lângă o pauză oferită nouă înșine, de a obține în timp, o înțelegere mai bună a ceea ce se întâmplă atunci când suntem afectați de emoțiile puternice.

https://www.youtube.com/watch?v=5YrtkVHUawI